Известие

Collapse
No announcement yet.

Окачване Алфа 156 СпортВагон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Окачване Алфа 156 СпортВагон

Здравейте,колеги бях в сервиза за реглаж и се оказа че трябва да сменям горен носач ляв и десен,гледах в един сайт: https://www.avtochastionline24.bg/ridex/8000745 но неможах да намеря нищо писано за тази фирма дали са добри лоши ли са в сервиза ми предлагат S-STARLINE
    гледам тези Ридекс са с 10 процента отстъпка. И се замислям дали да ги взема.

Ако може ми препоръчайте добри и що горе за сносни пари.
    Благодаря предварително.
    Last edited by dancho89; d.m.y г., 15:32.

sigpic

Старлайна става само за долен. Горен ще е за смяна пак след много малко време. Във въпросния сайт частите идват от Германия и освен, че трябва да чакаш 1 седмица, ще платиш и 20лв за доставка, така че не си струва! Мога да ти предложа горен носач Технорот - 60лв, или TRW - 95лв. С TRW скоро няма да имаш проблеми.
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
      Старлайна става само за долен. Горен ще е за смяна пак след много малко време. Във въпросния сайт частите идват от Германия и освен, че трябва да чакаш 1 седмица, ще платиш и 20лв за доставка, така че не си струва! Мога да ти предложа горен носач Технорот - 60лв, или TRW - 95лв. С TRW скоро няма да имаш проблеми.
      Благодаря колега,но забравих да спомена че се намирам в чехия, в аутокели за чехия искат много за старлайн,и намерих тези в въпросния сайт,но за чехия и цената ме устройваше и за това попитах дали е добра марката, или да търся друга фирма.

sigpic

Comment

За горен носач търси друго колега.
        www.t-auto.bg

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
          За горен носач търси друго колега.
          Колега, те питам а някой от тези марки добри ли са:

VAICO
          Febi Bilstein
          LEMF&#214;RDER

И при тях цената е приемлива от това което ми предлагат.

sigpic

Comment

Вземи Lemforder от тези трите.
            www.t-auto.bg

Comment

Working...
            X